Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională (C.I.T.O.) Mediaș a organizat o serie de activități dedicate Zilei Internaționale a Persoanelor cu dizabilități.
În data de 3 Decembrie 2016 rezidenții centrului au participat la o excursie la Paltiniș unde s-au bucurat de aerul curat și activitățile de socializare.

Duminică, 4 Decembrie 2016 rezidenții centrului au luat parte la Cuvânt pentru suflet – Semnificația Postului Nașterii Domnului la sediul CITO Mediaș.

Luni 5 Decembrie, de la ora 17:00, rezidenții centrului au pregătit, la Biblioteca “Șt. L. Roth” un spectacol de excepție care a cuprins piesa de teatru “Sărmanul Lazăr și bogatul nemilostiv”, dansuri popular si de societate, colinde de Crăciun și o expoziție cu produse realizate. In deschiderea doamna Halmaci Daniela a prezentat semnificația Zilei Internaționale a persoanelor cu dizabilități și a prezentat un materiale video cu activitatea centrului in 2016. De asemenea  domnul Preot Dr. Sărășan Achim a adresat spectatorilor un  “Cuvânt la Sărbătoarea Sf. Ierarh Nicolae”.

De asemenea companiile din Mediaș care au angajat persoane cu dizabilitati au primit diplome speciale din partea organizatorilor. Este vorba de Ariontec SRL, Ambient SA, Med Service SRL, Bike Sport Încălțaminte SRL, Romanelec SRL, Asociația Phoenix Speranța.