C.I.T.O. Mediaș  în parteneriat cu C.I.T.O. Dumbrăveni  organizează spectacolul de poezie, teatru, colinde, muzică și dans,  dedicat Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități

Evenimentul va avea loc  în data de 04.12.2017 de la ora 11:00,  la Bistroteca BAUM Dumbrăveni , str. Tudor Vladimirescu nr.49 , loc. Dumbrăveni și va fi urmat de ” Ziua porților deschise ” la CITO Dumbrăveni.

3 Decembrie Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități a fost adoptată  de ONU în 1992 pentru a stimula și motiva populația să înțeleagă efectele dizabilității și pentru a combate discriminarea.  Este un prilej de a exprima solidaritatea și respectul pentru persoanele cu dizabilități.

La eveniment vor participa oficialități locale, colaboratori , reprezentanți ai instituțiilor publice din sistemul de asistență socială. Invitați speciali vor fi beneficiarii și aparținătorii acestoria din cadrul Asociației Phoenix Speranța Mediaș.

Eveniment desfășurat sub patronajul Consiliul Județean Sibiu, Direcția Generală de Asistență Socială Sibiu,  în parteneriat cu Bistroteca Baum Dumbăveni.