Centrul de Integrare prin Terapie Ocupatională (CITO) Mediaș în parteneriat cu Primăria Mediaș, Direcția Județeană de Tineret și Sport Sibiu,  Asociația de Turism și Ecologie Dianthus Mediaș, organizează  în data de 09  iunie  2018 ora 9:00  la lacul Baraj  Ighiș din Medias, a treia ediție a “CROSULUI BUCURIEI”.

            Sub deviza “Contribuie la bucuria celor din jurul tău prin simpla ta participare la “Crosul Bucuriei”  vă invităm să fiți alături de rezidenții  și angajații CITO Mediaș, sportivii din cadrul Clubului Sportiv Școlar Mediaș, Voluntarii din cadrul Asociației Dianthus și a Asociației Phoenix Speranța, elevii Școlilor generale din Mediaș  precum și invitați din comunitate, la un eveniment sportiv accesibil tuturor.

Crosul constă în parcurgerea unei distante de  2 km în jurul lacului Ighiș  (distanța poate fi parcursă și în pas de plimbare). Va fi un cros atipic, fără clasamente și timpi, cu mesaje motivaționale de-a lungul traseului și cu premierea tuturor participanților.

 

”Prin toate activitățile desfășurate în cadrul competiției s-a urmărit socializarea, dar și educarea pentru o viață sănătoasă, trăind totodată experiențe inedite într-un cadru natural. Pe langă cultivarea respectului față de mediul înconjutător, participanții – indiferent de vârstă,  au fost puși în situația de a-și cunoaște și chiar depăși propriile limite. Participarea numeroasă a copiilor însoțiți de părinți și bunici la edițiile anterioare ale Crosului, ne-a demonstrat că sportul nu are vârstă, iar bucuria de a fi împreună a fost premiul cel mare la finalul unei  activități outdoor” a declarat Daniela Hălmaci, director CITO Mediaș.

Efortul participanților va fi răsplătit  cu medalii, diplome de participare, participarea la tombolă și multă bucurie.

Sponsori și susținători: Apele Române, Generalli, Konsta Splendid, Crucea Roșie Mediaș, Meditur, CSS Mediaș.

Vă așteptăm cu drag!